INFO

 • Pris: 195 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 17. November 2019 19.30
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Camille Bertault og Thomas Fonnesbæk Duo

Info: Unummererede siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe / Spis før koncerten i Spisehuset – bestil bord her


Det sker engang i mellem at en ny stemme dukker op, som betager en hel verden. Sådan en stemme har den unge franske sangerinde Camille Bertault. Nu er det lykkedes at overtale den franske nattergal til at komme til Danmark og optræde i et duoformat sammen med den danske bassist Thomas Fonnesbæk på Kulturværftet. 

Hendes stemme indeholder kvaliteter, der er så unikke og så betagende, at alle må give efter og svøbe sig i vellyd. Den unge franske sangerinde Camille Bertault lagde for nogle år siden nogle hjemmeoptagelser op på YouTube. Her synger hun unisont med ikoniske instrumentale soli, spillet af mestre som John Coltrane, Hermeto Pascoal, Cory Henry m.fl. Camille Bertaults krystalklare stemme, perfekte fraseringsevne og indtagende charme på disse hjemmeoptagelser gjorde hende på ingen tid til YouTube-darling, og vi har alle sukket efter en mulighed for at høre hende synge live. Nu er muligheden der!

Thomas Fonnesbæk

Med Thomas Fonnesbæk finder vi en musiker hvis format vokser nærmest dag for dag. En instrumentalist hvis fornemmelse for bassens muligheder synes uendelige. Thomas Fonnesbæk befinder sig som en fisk i vandet, uanset hvem han spiller sammen med. Han vælger instinktivt de retter toner på de rette tidspunkter i musikken og hans evne til at smelte sammen med andre musikere er ganske unik.

Thomas Fonnesbæk er den naturlige arving til den danske kontrabas-trone, der har stået tom siden NHØP forlod vor verden.

Hvad de to naturtalenter beslutter sig for at fremføre sammen vides ikke p.t., men mon ikke deres musikalske legesyge og storslåede improvisationsevne åbner dørene for utallige muligheder?

 


LYT TIL CAMILLE BERTAULT PÅ SPOTIFY

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: