INFO

 • Pris: 195 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 6. December 2019 20.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Mikkel Nordsø Quintet

Info: Unummererede siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe / Fællesspisning (50 kr.) fra kl. 17.30 –  bestil plads ved bordet


Dette efterår står lidt i fusionsjazzens tegn. Den ikoniske danske guitarist Mikkel Nordsø udsendte i 2018 en overraskende CD, hvor han træder lidt tilbage fra sin normale, hårdtpumpede fusionsjazz/rock og læner sig over mod hvad der kan kaldes ”akustisk fusion”. Glæd jer – det bliver en koncert man vil huske i lang tid fremover.

Energien er den samme, men det er yderst forfriskende at høre hvor overlegent Nordsø og hans eminent spillende kvintet behersker, styrer og udvikler en genre, der har været overset – ja, nærmest negligeret – i mange år. Vi citerer lige fra anmeldelsen af CDen OUT THERE i Jazz Special:

”Det ville være alt for nemt at sparke et hyldestprojekt som dette til hjørne som ”museumsmusik”, for med en musik, der kunne være lavet netop i den tidlige jazz-rocks heyday er det svært at tilbagevise, at vi ikke har hørt det før. Men med et så håndplukket og engageret hold musikere hentet blandt spydspidserne i dansk jazz og rock er det svært ikke at løfte hænderne mod i himlen i rituel ophidselse.”

Touché!


MIKKEL NORDSØ QUINTET: Mikkel Nordsø (guitar), Ben Besiakov (piano, keyboards), Tomas Franck (tenorsax), Anders Christensen (bas), Frands Rifbjerg (trommer)


Lyt til Mikkel Nordsø Quintet på Spotify

 

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af: